Продуктова категория

 

Контакт: Джуди

Тел: +86-21-54361792

Мобилен: +8613817594987

WhatsApp: +8613817594987

Имейл:INQUIRE@derflex.com

Уебсайт:www.derflex-Sign.com

Perf прозорец винил

Clear Focus перфориран прозорец vinylis уникален, персонализиран печатен материал, който показва пълноцветен реклама, като същевременно поддържа видимост през прозореца.

Chat Now
Информация за продукта

Перфориран винил трансформира вашия Windows

Clear Focus перфориран прозорец винил е уникален, персонализиран печатен материал, който показва пълноцветна реклама, като същевременно поддържа видимост през прозореца . Материалът има залепваща подложка за монтаж от външната страна на прозореца. Той ви позволява да виждате от прозореца си отвътре и позволява на клиентите ви да видят какво изглежда твърда графика отвън. Това е идеален материал за широкомащабни графики за витрини, тъй като процесът на кандидатстване е изключително лесен. Подложката на носителя се отлепва, за да изложи лепилото на гърба, което трябва да се нанесе върху гладка, чиста и чиста повърхност за оптимални резултати. Перфорираните филми могат да бъдат издърпани и преместени няколко пъти по време на нанасянето, така че ако направите грешка, лесно можете да ги оправите.

ПВЦ перфориран винилов филм

Перфориран прозорец за филми

вижте винил


Друга причина да поръчате One Way Vision е да добавите личен живот. За бизнеси като спа центрове и медицински кабинети, които не искат любопитни очи да гледат прозорците си, One Way Vision е идеалното решение. Пациентите и клиентите все още могат да се видят, но е трудно тези, които са извън сградата ви, да виждат. Освен това светлината все още преминава през перфорациите в материала, като вътрешността на прозореца изглежда като прилошаване на неприкосновеността на личния живот.


Прозорците на витрините могат да бъдат използвани, за да осигурят на потенциалните клиенти чудесно първо впечатление, като същевременно популяризират марката на магазина ви по начина, по който е предназначен. Това приложение става все по-популярно сред търговците на дребно и луксозните марки. Специфичните приложения за перфориран прозорец винил включват:

Прозорци на превозни средства

Вътрешни стъклени прозорци

Външни стъкла

Вътрешни стъклени врати

Външни стъклени врати

Други стъклени приложения

Много компании също така инсталират перфориран винил за прозорци, за да скрият претрупаното ремоделиране или ремонт. Това е полезно, когато се готвите да отворите нов магазин или да превърнете дадена област в хранилище.


DER Нов Материал е един от водещите производители и доставчици на прозоречни винилови прозорци в Китай, с професионална фабрика, ние сме в състояние да произвеждаме висококачествен прозорец винил за витрини на конкурентни цени и ние винаги можем да Ви предложим продукти за продажба. Добре дошли в продуктите на едро от нас.
Hot Tags: прозорец винил, перфорирани прозорци винил филм, One Way Vision винил филм
Свързани продукти
Запитване